Auto Rijschool De Vries

Op deze pagina ontdek je alles over Auto Rijschool De Vries.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto Rijschool De Vries is 76%, 17 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Auto Rijschool De Vries? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Emmeloord. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Auto Rijschool De Vries.

De rijschool heeft een vestiging in Urk. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Stortemelk 11, 8321EE Urk. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 53 23 71 69. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 816496490000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 3906H6.

Waar bezoek je Auto Rijschool De Vries?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in Urk.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Urk. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Raquel en Rijschool Link.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Auto Rijschool De Vries

Slagingspercentage

76

Aantal examens

17

Telefoon-nr

06 53 23 71 69

Adres

Stortemelk 11

Postcode

8321EE

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord

KvK-nummer

816496490000

Rijschoolnummer

3906H6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto Rijschool De Vries”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo