Auto Rijschool De Vries

Op deze pagina ontdek je alles over Auto Rijschool De Vries.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto Rijschool De Vries is 100%, 6 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Auto Rijschool De Vries? Je kunt terecht bij 1 CBR examenlocaties: Emmeloord. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het beste auto theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Auto Rijschool De Vries.

Deze school is gevestigd in Urk. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Stortemelk 11, 8321EE Urk. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 53 23 71 69. Het KvK-nummer van deze rijschool is 816496490000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3906H6.

In welke plaats vind je Auto Rijschool De Vries precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere scholen in Urk.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Urk. Check ook deze rijscholen: Autorijschool Ouled en Rijschool van Eden.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Auto Rijschool De Vries

Slagingspercentage

100

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 53 23 71 69

Adres

Stortemelk 11

Postcode

8321EE

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord

KvK-nummer

816496490000

Rijschoolnummer

3906H6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto Rijschool De Vries”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo