Auto- en Motorrijschool Mastenbroek Emmeloord ⇒ Reviews

Auto- en Motorrijschool Mastenbroek

Op deze pagina vind je alles over Auto- en Motorrijschool Mastenbroek.

Praktijkles volg je bij deze school met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en Motorrijschool Mastenbroek ligt op 44%, 18 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Lessen volgen bij Auto- en Motorrijschool Mastenbroek? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Emmeloord. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorieboek & gratis proefles

Geld besparen op je autorijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of plan direct een 100% gratis proefles in.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Auto- en Motorrijschool Mastenbroek.

De rijschool is gevestigd in Emmeloord. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Capellastraat 14, 8303BS Emmeloord. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via (0527) 61 86 66, of 06 53 67 12 37. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 564813140000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 6132U2.

In welke plaats vind je Auto- en Motorrijschool Mastenbroek precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in de regio Emmeloord.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Emmeloord. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rons Rijschool Het Klaverblad en Rijschool Henk Romkes.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Auto- en Motorrijschool Mastenbroek

Slagingspercentage

44

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 53 67 12 37

Adres

Capellastraat 14

Postcode

8303BS

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord

KvK-nummer

564813140000

Rijschoolnummer

6132U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- en Motorrijschool Mastenbroek”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto- en Motorrijschool Mastenbroek
Auto- en Motorrijschool Mastenbroek

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo