Autorijschool Ras

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Ras.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ras ligt op 59%, 17 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Kies je voor les bij Autorijschool Ras? Dan kies je uit 1 examenlocaties: Emmeloord.

Aanbieding rijlessen & auto theorie gratis oefenen

Bespaar geld op je auto rijbewijs met de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan!

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Ras.

De school heet een locatie in Urk. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Zandplaat 17, 8321LM Urk. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 527683966, of 06-22546848. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: debesterijschool.com. Het KvK-nummer van de school is 529057130000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1430R5.

In welke plaats zit Autorijschool Ras?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle rijscholen in de regio Urk.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Urk. Check ook deze rijscholen: Rijschool Goosen en Kooijenwallet-Lelystad.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Ras

Slagingspercentage

59

Aantal examens

17

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

527683966

Telefoon-nr

06-22546848

Website

debesterijschool.com

Adres

Zandplaat 17

Postcode

8321LM

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord

KvK-nummer

529057130000

Rijschoolnummer

1430R5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Ras”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo