Rijschool Gilby

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Gilby.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Gilby ligt op 100%, 2 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Les je bij Rijschool Gilby? Je examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Utrecht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Gilby.

Deze school is gevestigd in Harmelen. Hierbij de adresgegevens van de school: Bernhardlaan 27, 3481CA Harmelen. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 0640117360. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 92421970. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7760Z6.

Waar bezoek je Rijschool Gilby precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in de buurt van Harmelen.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Harmelen. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool B-Stable en Rijschool Blokhuis.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Gilby

Slagingspercentage

100

Aantal examens

2

Telefoon-nr

0640117360

Adres

Bernhardlaan 27

Postcode

3481CA

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

92421970

Rijschoolnummer

7760Z6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Gilby”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo