Rijschool essdrive

Alle gegevens over Rijschool essdrive.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool essdrive ligt op 56%, 25 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Start je met rijles bij Rijschool essdrive? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Barendrecht. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool essdrive.

Deze rijschool heeft een locatie in Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Oranjeboomstraat 99B, 3071SB Rotterdam. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: rijschoolessdrive@hotmail.com. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 42 32 62 72. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 653327330000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 3382Z2.

Waar vind ik Rijschool essdrive?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Rotterdam.

Bekijk hier meer Rijscholen in Rotterdam. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Linea Recta en Pro Succes.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool essdrive

Slagingspercentage

56

Aantal examens

25

Auto

Beschikbaar

E-mail

rijschoolessdrive@hotmail.com

Telefoon-nr

06 42 32 62 72

Adres

Oranjeboomstraat 99B

Postcode

3071SB

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

653327330000

Rijschoolnummer

3382Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool essdrive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo