Autorijschool Daal

Alle informatie over Autorijschool Daal.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Daal is 24%, 37 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Daal? Het afrijden is dan bij een van de 4 CBR examenlocaties: Rijswijk, Rotterdam, Dordrecht, Barendrecht. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Daal.

De school is te vinden in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Miltonstraat 9, 3076TE Rotterdam. Het telefoonnummer van de rijschool is 0683590412. Het KvK-nummer van deze rijschool is 767715200000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 5097W8.

In welke plaats zit Autorijschool Daal?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere scholen in de buurt van Rotterdam.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Heb je deze rijscholen al bekeken? Hans der Weduwe Rijopleidingen en Autorijschool Overgaauw.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Daal

Slagingspercentage

24

Aantal examens

37

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0683590412

Adres

Miltonstraat 9

Postcode

3076TE

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk, Rotterdam, Dordrecht, Barendrecht

KvK-nummer

767715200000

Rijschoolnummer

5097W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Daal”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo