Rijschool Exact Ötgün

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Exact Ötgün.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Exact Ötgün is 43%, 23 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor les bij Rijschool Exact Ötgün? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-examenlocaties: Rotterdam*. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool Exact Ötgün.

De rijschool is te vinden in Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Vredehagen 42, 3078CN Rotterdam. De rijschool bellen? 06 17 16 51 07. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 244696910000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4937N8.

Waar bezoek je Rijschool Exact Ötgün (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in regio Rotterdam.

Bekijk alle Rijscholen in Rotterdam. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Luc Hooghwerff en Rijschool Sa-Mo.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Exact Ötgün

Slagingspercentage

43

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 17 16 51 07

Adres

Vredehagen 42

Postcode

3078CN

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

244696910000

Rijschoolnummer

4937N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Exact Ötgün”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo