Rijschool Selat

(1 klantbeoordeling)

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Selat.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Selat is 59%, 32 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Selat? Je kunt kiezen uit 1 CBR locaties: Rotterdam. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter of auto.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Selat.

Je vindt deze school in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Aelbrechtskade 78G, 3023JA Rotterdam. Voor een proefles stuur je een mailtje naar info@selat.nl. De rijschool bellen? 06 42 16 36 16. Voor meer info check je de website van de rijschool: selat.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 587167770000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9365H7.

Wat is de locatie van Rijschool Selat (route & kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Nog meer rijscholen in Rotterdam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Check ook deze twee rijscholen: Flexdrive Autorijschool en Rijschool Dooley.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Selat

Slagingspercentage

59

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@selat.nl

Telefoon-nr

06 42 16 36 16

Website

selat.nl

Adres

Aelbrechtskade 78G

Postcode

3023JA

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

587167770000

Rijschoolnummer

9365H7

1 review for Rijschool Selat

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Emre

    Een hele goede rijschool die duidelijke uitleg geeft en voor leuke sfeer in de auto zorgt. Nooit problemen gehad met het inplannen van de rijlessen. Al met al een TOP rijschool!!!!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo