Rijschool Dynamic

Alles op een rijtje over Rijschool Dynamic.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Dynamic ligt op 30%, 20 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Lessen volgen bij Rijschool Dynamic? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 examenlocatie van CBR: Barendrecht. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een aangepaste auto. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool Dynamic.

De school is te vinden in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Janne Bouwensstraat 19C, 3074PL Rotterdam. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: goeroe007@hotmail.com. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 34 56 22 45. Het KvK-nummer van de rijschool is 537040370000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5651X1.

In welke plaats vind je Rijschool Dynamic (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Rotterdam.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Check ook deze rijscholen: Rijschool 2gether en Rijschool Nickan.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Dynamic

Slagingspercentage

30

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

goeroe007@hotmail.com

Telefoon-nr

06 34 56 22 45

Adres

Janne Bouwensstraat 19C

Postcode

3074PL

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

537040370000

Rijschoolnummer

5651X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Dynamic”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo