Semog

Alles wat je wilt weten over Semog.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Semog is 0%, 2 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Semog? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-locaties: Rotterdam. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Semog.

De rijschool is gevestigd in Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens? Quintstraat 31, 3083JM Rotterdam. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 0614242792. Het KvK-nummer van de school is 88522458. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 1138X7.

Wat is de locatie van Semog (route & kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Rotterdam.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Rotterdam. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Snelle Jelle en Rijschool Awhienash.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Semog

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Telefoon-nr

0614242792

Adres

Quintstraat 31

Postcode

3083JM

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

88522458

Rijschoolnummer

1138X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Semog”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo