Rijschool Dragan

Lees meer over Rijschool Dragan.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Dragan is 100%, 7 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Begin vandaag nog: je kunt direct aan de slag met gratis online theorie training. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Kies je voor les bij Rijschool Dragan? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Amsterdam.

Welke keurmerken heeft de rijschool?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling mag je dus kwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Dragan.

Deze rijschool is gevestigd in Amsterdam. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Van Hogendorpplein 98, 1051DA Amsterdam. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (020) 77 96 855, of 06 24 74 25 40. De rijschool beschikt over een eigen website: dragan.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 341397600000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1123W8.

In welke plaats vind je Rijschool Dragan (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Amsterdam.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Amsterdam. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Excellent en Rijschool Maja Zmzm.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool Dragan

Slagingspercentage

100

Aantal examens

7

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(020) 77 96 855

Telefoon-nr

06 24 74 25 40

Website

dragan.nl

Adres

Van Hogendorpplein 98

Postcode

1051DA

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

341397600000

Rijschoolnummer

1123W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Dragan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo