Autorijschool Abdellatif

Alle gegevens over Autorijschool Abdellatif.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Abdellatif ligt op 64%, 11 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Kies je voor les bij Autorijschool Abdellatif? Je rijdt af bij een van de 1 CBR-locaties: Weert. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het cbr theorieboek.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool Abdellatif.

Deze rijschool is gevestigd in Weert. Hierbij de adresgegevens van de school: Coenraad Abelsstraat 64, 6001VL Weert. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 41 86 12 42. Het KvK-nummer van deze rijschool is 785875650000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1067X3.

In welke plaats vind je Autorijschool Abdellatif precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Weert.

Bekijk alle Rijscholen in Weert. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool De Brug en Autorijschool Anne-Marie De Beer.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Abdellatif

Slagingspercentage

64

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 41 86 12 42

Adres

Coenraad Abelsstraat 64

Postcode

6001VL

Plaats

Examenlocatie(s)

Weert

KvK-nummer

785875650000

Rijschoolnummer

1067X3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Abdellatif”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo