RIJschool SEQure Weert B.V.

Alle informatie over RIJschool SEQure Weert B.V..

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RIJschool SEQure Weert B.V. ligt op 57%, 7 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Start je met les bij RIJschool SEQure Weert B.V.? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-afrijdlocaties: Weert. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Contactgegevens, adres en overige informatie over RIJschool SEQure Weert B.V..

Deze school heeft een locatie in Weert. Dit zijn de adresgegevens: Keurboek 3, 6003EC Weert. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 10 88 80 30. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 852887560000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 9867X6.

In welke plaats vind je RIJschool SEQure Weert B.V. (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Weert.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Weert. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Verberne Truck Team en Rijschool Monique Lookermans t.h.o.d.n. NXXT.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: RIJschool SEQure Weert B.V.

Slagingspercentage

57

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 10 88 80 30

Adres

Keurboek 3

Postcode

6003EC

Plaats

Examenlocatie(s)

Weert

KvK-nummer

852887560000

Rijschoolnummer

9867X6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RIJschool SEQure Weert B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

RIJschool SEQure Weert B.V.
RIJschool SEQure Weert B.V.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo