Rijschool De Beste

Ontdek alles over Rijschool De Beste.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Beste is 46%, 24 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Rijschool De Beste? Je rij-examen doe je bij één van de 2 examenlocaties van het CBR: Zoetermeer, Rijswijk.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool De Beste.

Deze rijschool is gevestigd in Hoogvliet Rotterdam. Op zoek naar adresgegevens? Park Vossendijk 227, 3192XD Hoogvliet Rotterdam. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 34 33 72 74. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 695857330000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1006Z8.

Waar bezoek je Rijschool De Beste precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Hoogvliet Rotterdam.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Hoogvliet Rotterdam. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool B.P. Dhoen en Emma Rijschool.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool De Beste

Slagingspercentage

46

Aantal examens

24

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 34 33 72 74

Adres

Park Vossendijk 227

Postcode

3192XD

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

695857330000

Rijschoolnummer

1006Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Beste”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo