Rijschool De Beste

Alle gegevens van Rijschool De Beste.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Beste is 52%, 21 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Begin je met rijles bij Rijschool De Beste? Dan heb je de keuze uit 1 CBR locaties: Rijswijk.

Korting rijles & auto theorie

Geld besparen op je auto rijbewijs? Bekijk de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio!

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool De Beste.

De school heeft een vestiging in Hoogvliet Rotterdam. De adresgegevens zijn als volgt: Park Vossendijk 227, 3192XD Hoogvliet Rotterdam. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 34 33 72 74. Het KvK-nummer van deze rijschool is 695857330000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1006Z8.

In welke plaats vind je Rijschool De Beste (kaart en route)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Hoogvliet Rotterdam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Hoogvliet Rotterdam. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Auto- en Motorrijschool Kasius en Rijschool Kokshoorn.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool De Beste

Slagingspercentage

52

Aantal examens

21

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 34 33 72 74

Adres

Park Vossendijk 227

Postcode

3192XD

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

695857330000

Rijschoolnummer

1006Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Beste”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo