Rijschool Delano

Alle informatie over Rijschool Delano.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Delano is 0%, 1 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Les volgen bij Rijschool Delano? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR examenlocaties: Rijswijk.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool Delano.

Je vindt de rijschool in Den Haag. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Goudenregenstraat 62, 2565EZ Den Haag. De rijschool is telefonisch te bereiken op 612586909. Het KvK-nummer van de rijschool is: 750177760000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1139Z6.

Waar vind ik Rijschool Delano (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Den Haag.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Den Haag. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool DRIVE ‘M en Autorijschool De Parel.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Delano

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

612586909

Adres

Goudenregenstraat 62

Postcode

2565EZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

750177760000

Rijschoolnummer

1139Z6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Delano”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo