Rijschool Coolen

Alles wat je wilt weten over Rijschool Coolen.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Coolen is 52%, 60 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: auto. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Praktijkles volgen bij Rijschool Coolen? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 2 examenlocaties van CBR: Nijmegen, Tiel.

Heeft deze rijschool keurmerken in bezit?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool verzekerd van hoge leskwaliteit.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Coolen.

De rijschool heeft een locatie in Druten. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Heufke 19, 6651JP Druten. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 26 46 66 52. Voor meer info check je de eigen website van de rijschool: rijschoolcoolen.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 586843520000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 8716F3.

In welke plaats vind je Rijschool Coolen (route & kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in regio Druten.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Druten. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool Hommel en Rijschool ROX.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Coolen

Slagingspercentage

52

Aantal examens

60

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 26 46 66 52

Website

rijschoolcoolen.nl

Adres

Heufke 19

Postcode

6651JP

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen, Tiel

KvK-nummer

586843520000

Rijschoolnummer

8716F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Coolen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo