AARASS Rijopleiding

(2 klantbeoordelingen)

Lees meer over AARASS Rijopleiding.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van AARASS Rijopleiding ligt op 71%, 7 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Begin je met rijles bij AARASS Rijopleiding? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-afrijdlocaties: Tiel. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Adresgegevens en telefoonnummer van AARASS Rijopleiding.

Deze school vind je in Rhenen. Hierbij de adresgegevens van deze school: Korenbloemstraat 20, 3911ZJ Rhenen. Bellen? Het telefoonnummer is: 06-29921313. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 560955620000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 7673Z6.

In welke plaats vind je AARASS Rijopleiding (route & kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Rhenen.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Rhenen. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Klaassen en Autorijschool Fikri.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: AARASS Rijopleiding

Slagingspercentage

71

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-29921313

Adres

Korenbloemstraat 20

Postcode

3911ZJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel

KvK-nummer

560955620000

Rijschoolnummer

7673Z6

2 reviews for AARASS Rijopleiding

5.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Marleen Vermeer-Meerhof

  Super rij-instructeur
  Alle 2 de kinderen hebben hier gelest bij Mostapha Aarass.
  Alle 2 in 1 x geslaagd
  1 binnen 5 maanden de andere binnen 3 maanden.
  Een rij-instructeur die geduld heeft en die heel duidelijk is. Die ook de heel rustig met zijn leerlingen praat als ze zenuwachtig zijn.tot ze weer tot rust zijn gekomen en dan pas weer verder gaan met rijden. Dit zijn de verhalen waar mijn kinderen mee naar huis kwamen.
  Mostapha bedankt

 2. Yasmina Elbo

  Aarass Rijopleiding,

  Wat heb ik een genoten om bij Mostapha te lessen!
  Elke keer als ik moest lessen, ging ik met het idee dat ik iets nieuws zal gaan leren en dat het weer anders zou zijn. Mostapha zijn lessen waren erg leuk, hij gaf mij altijd complimenten op het moment dat ik iets goeds deed en dat gaf mij een fijn gevoel. Mostapha kan ik omschrijven als een serieuze maar ook een vriendelijke man die wil dat zijn leerlingen netjes en op tijd hun rijbewijs halen.

  Bedankt Mous! Dankzij jou lessen heb ik eindelijk mijn rijbewijs kunnen behalen.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo