Verkeersschool Nico van Swam

Alles op een rijtje over Verkeersschool Nico van Swam.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Nico van Swam ligt op 68%, 92 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: motor, auto. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je beginnen met rijles bij Verkeersschool Nico van Swam? Dan heb je keuze uit 2 examenlocaties: Nijmegen, Tiel.

Heeft deze rijschool een keurmerk?

De rijschool beschikt over een VRB-keurmerk. Scholen die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling profiteer je daar natuurlijk van: je mag kwaliteit verwachten.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Verkeersschool Nico van Swam.

De school is gevestigd in Boven Leeuwen. Hierbij de adresgegevens: Willibrordusstraat 23a, 6657BL Boven Leeuwen. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met (0487) 59 36 23. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: nicovanswam.nl. Het KvK-nummer van de school is 692414570000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7740U1.

Wat is de locatie van Verkeersschool Nico van Swam (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Boven Leeuwen.

Bekijk hier meer Rijscholen in Boven Leeuwen. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool Loeffen en Autorijschool Mario van Soelen V.O.F..

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool Nico van Swam

Slagingspercentage

68

Aantal examens

92

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0487) 59 36 23

Website

nicovanswam.nl

Adres

Willibrordusstraat 23a

Postcode

6657BL

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen, Tiel

KvK-nummer

692414570000

Rijschoolnummer

7740U1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Nico van Swam”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Nico van Swam
Verkeersschool Nico van Swam

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo