Mijn-Rijopleiding.nl

Alle details over Mijn-Rijopleiding.nl.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Mijn-Rijopleiding.nl ligt op 65%, 77 personen legden examen af (rijbewijs B). Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Kies je ervoor lessen te volgen bij Mijn-Rijopleiding.nl? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR-locaties: Nijmegen, Tiel.

Beschikt deze school over keurmerk(en)?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze rijschool geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan verschillende strenge voorwaarden voldoen. Zo weet je als leerling dat je rijles van goede kwaliteit mag verwachten.

Telefoonnummer en contactgegevens van Mijn-Rijopleiding.nl.

De school heet een locatie in Druten. De adresgegevens zijn als volgt: Kapellekenslaan 34, 6651TK Druten. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 107 38 107. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 591625110000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4474G3.

In welke plaats vind je Mijn-Rijopleiding.nl (kaart en route)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Druten.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Druten. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: SnelGeslaagd.com en Rijschool Castellum.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Mijn-Rijopleiding.nl

Slagingspercentage

65

Aantal examens

77

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 107 38 107

Adres

Kapellekenslaan 34

Postcode

6651TK

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen, Tiel

KvK-nummer

591625110000

Rijschoolnummer

4474G3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Mijn-Rijopleiding.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

SnelGeslaagd.com

SnelGeslaagd.com

Rijschoolspecialist.nl
Logo