Safedrive Rijschool

Alle gegevens van Safedrive Rijschool.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Safedrive Rijschool ligt op 33%, 6 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Safedrive Rijschool? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Tiel. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het beste auto theorieboek.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Safedrive Rijschool.

De rijschool heeft een locatie in Tiel. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Antoon Coolenstraat 22, 4003DM Tiel. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 0657979369. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 84142057. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1931K2.

Waar vind je Safedrive Rijschool precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Tiel.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Tiel. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Rhenoy en Van den Heuvel Verkeersopleidingen.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Safedrive Rijschool

Slagingspercentage

33

Aantal examens

6

Telefoon-nr

0657979369

Adres

Antoon Coolenstraat 22

Postcode

4003DM

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel

KvK-nummer

84142057

Rijschoolnummer

1931K2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Safedrive Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo