Rijschool Charmant

Alle details over Rijschool Charmant.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Charmant ligt op 0%, 2 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Rijschool Charmant? Dan heb je keus uit 1 CBR-examenlocaties: Barendrecht. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Charmant.

De school is te vinden in Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens? Boomkleverstraat 10, 3082ZL Rotterdam. Bellen kan via: 06 15 48 93 85. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 634551960000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 5049H3.

Waar zit Rijschool Charmant precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in de buurt van Rotterdam.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Verkeersschool Impuls en Rolls Autorijschool.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Charmant

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 15 48 93 85

Adres

Boomkleverstraat 10

Postcode

3082ZL

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

634551960000

Rijschoolnummer

5049H3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Charmant”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo