Rijschool De Kuip

Op deze pagina lees je alles over Rijschool De Kuip.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Kuip is 71%, 7 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs AVB). Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Les je bij Rijschool De Kuip? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Rotterdam, Arnhem.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool De Kuip.

Deze rijschool vind je in Rotterdam. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Beverwaardseweg 124, 3077GB Rotterdam. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 14 24 76 26. Het KvK-nummer van de school is 610675630000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1703K7.

Waar vind ik Rijschool De Kuip (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in de regio Rotterdam.

Klik hier voor meer Rijscholen in Rotterdam. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: V.O.F. Rijschool Koelewijn en Autorijschool J. v.d. Veen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool De Kuip

Slagingspercentage

71

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 14 24 76 26

Adres

Beverwaardseweg 124

Postcode

3077GB

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Arnhem

KvK-nummer

610675630000

Rijschoolnummer

1703K7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Kuip”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo