Rijschool CC-RIDER

Lees meer over Rijschool CC-RIDER.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool CC-RIDER is 0%, 3 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Je alvast voorbereiden op de rijles? Je kunt hier online gratis theorie oefenen. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Praktijkles volgen bij Rijschool CC-RIDER? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocaties: Den Helder.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool CC-RIDER.

De rijschool heeft een locatie in Schagen. De adresgegevens zijn als volgt: Patrijzenhof 41, 1742BE Schagen. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: marcel@cc-rider.nl. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 52 62 49 04. Het KvK-nummer van deze rijschool is 502130590000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6266X1.

Waar bezoek je Rijschool CC-RIDER (route & kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in de regio Schagen.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Schagen. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Van der Heijden’s autorijschool en Autorijschool John van der Heijden.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool CC-RIDER

Slagingspercentage

0

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

E-mail

marcel@cc-rider.nl

Telefoon-nr

06 52 62 49 04

Adres

Patrijzenhof 41

Postcode

1742BE

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Helder

KvK-nummer

502130590000

Rijschoolnummer

6266X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool CC-RIDER”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo