Autorijschool Fraukje

Alles op een rijtje over Autorijschool Fraukje.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Fraukje ligt op 57%, 7 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool Fraukje? Voor het afrijden heb je keus uit 2 CBR afrijdlocaties: Haarlem, Zaandam. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Fraukje.

Je vindt de school in Noordwijkerhout. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Nieuwe Duinstraat 41, 2211CS Noordwijkerhout. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 0637073018. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 634746110000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1157H3.

Waar vind je Autorijschool Fraukje (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Noordwijkerhout.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Noordwijkerhout. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Auto- en Bromfietsrijschool Karin Detmers en Rij(Be)Wijs.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Fraukje

Slagingspercentage

57

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0637073018

Adres

Nieuwe Duinstraat 41

Postcode

2211CS

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem, Zaandam

KvK-nummer

634746110000

Rijschoolnummer

1157H3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Fraukje”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo