Rijschool Bita

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Bita.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Bita ligt op 100%, 2 personen deden examen (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je van start met rijles bij Rijschool Bita? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Nijmegen.

Auto theorie & korting rijlessen

Bespaar geld met de links hieronder. Bestel het best geteste theorieboek bij Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Bita.

De school is gevestigd in Nijmegen. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Clavisstraat 21, 6515GA Nijmegen. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 11 91 97 00. Het KvK-nummer van deze rijschool is 766333730000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1025Z4.

In welke plaats zit Rijschool Bita (route & kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Nijmegen.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Nijmegen. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Tom Kersten en Autorijschool Roland van Perlo.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool Bita

Slagingspercentage

100

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 11 91 97 00

Adres

Clavisstraat 21

Postcode

6515GA

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

766333730000

Rijschoolnummer

1025Z4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Bita”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo