Rijschool Dukenburg

Lees meer over Rijschool Dukenburg.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Dukenburg ligt op 100%, 3 personen legden examen af (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Dukenburg? Je rijdt af bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Nijmegen. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Dukenburg.

Deze rijschool heeft een locatie in Nijmegen. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Stationsplein 26, 6512AB Nijmegen. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 12 10 33 88. Het KvK-nummer van deze school is 803239790000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1892K1.

In welke plaats vind je Rijschool Dukenburg?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Nijmegen.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Nijmegen. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Noord Holland en M&T Driving.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Dukenburg

Slagingspercentage

100

Aantal examens

3

Telefoon-nr

06 12 10 33 88

Adres

Stationsplein 26

Postcode

6512AB

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

803239790000

Rijschoolnummer

1892K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Dukenburg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo