Autorijschool Star Plus

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Star Plus.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Star Plus is 67%, 46 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je voor rijles bij Autorijschool Star Plus? Dan heb je keuze uit 5 CBR-examenlocaties: Eemnes, Schelluinen, Utrecht, Leusden, Tiel. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Star Plus.

De school heeft een vestiging in Utrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Wijnbesstraat 10, 3552GJ Utrecht. Dit is het e-mailadres van de school: info@autorijschool-starplus.nl. Bellen kan, het telefoonnummer is (030) 246 80 38. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 302229320000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4448X8.

In welke plaats vind je Autorijschool Star Plus (kaart, routebeschrijving)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Utrecht.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Utrecht. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Wilgenburg Rijopleidingen en Rijschool Noche.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Star Plus

Slagingspercentage

67

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschool-starplus.nl

Telefoon

(030) 246 80 38

Adres

Wijnbesstraat 10

Postcode

3552GJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes, Schelluinen, Utrecht, Leusden, Tiel

KvK-nummer

302229320000

Rijschoolnummer

4448X8

Reviews

0.0
7
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Lutsen

  Op aanraden van een vriend gekozen voor Sudesh en daar geen minuut spijt van gehad. Het was fijn om 1,5 uur per keer te rijden ipv vaak kortere lessen bij andere rijscholen. De lessen waren erg leerzaam en Sudesh heeft door zijn ervaring genoeg grappige anekdotes voor misschien wel 200 lessen. Hij zorgt er bovendien voor dat je niet wekenlang hoeft te wachten tot je mag afrijden, maar zit continu te kijken of er al eerder plekken vrij komen, en rijdt ook geregeld al heel vroeg in de ochtend of begin van de avond. En dan ook nog in 1x geslaagd. Aanrader!

 2. Bo

  Hele fijne rijschool met een ontzettend aardige instructeur die de tijd voor je neemt! Ik was erg onzeker in de auto maar door Sudesh rust en geduld is het allemaal goed gekomen.

 3. Aron

  Super rijschool! Erg aardige instructeur met hart voor de zaak, die zich echt inzet en voortdurend actief feedback geeft. Daarnaast ook veel gelachen in de auto. Aanrader!

 4. Thierry

  Sudesh is een topper! Op aanraden van vriendin en vrienden begonnen bij Star Plus en vandaag in één keer geslaagd. Alle rijlessen als zeer leerzaam ervaren. Laat je, je snel op je gemak voelen in de auto en helpt je enorm goed (met een gezonde dosis humor) waar nodig. Een absolute aanrader!

 5. Fleur

  Autorijschool Star Plus is een top rijschool. Sudesh geeft heel duidelijk en goed les. Ben in 1x geslaagd en zou hem iedereen aanraden. Top rijschool!

 6. Simon Schaap

  Geweldige Rijschool/instructeur.
  Sudesh is een super gezellige gast die perfect kan inschatten wat jij nodig hebt om beter te worden in het rijden en ziet ook goed wat je al kan. Hij geeft je een goed veiligheidsgevoel tijdens het rijden en wanneer hij je tips geeft doet hij dat op zo’n manier dat je er niet onzeker van wordt maar er van leert. 100% aanrader aan vrienden en familie. Goede prijs/kwaliteit. Zeker met de volle zekerheid die je krijgt bij het grootste pakket. Thank you Sudesh!

 7. Sandra Evenblij

  Heb mijn rijbewijs in 1x gehaald en ben er superblij mee.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo