Autorijschool Star Plus

(8 klantbeoordelingen)

Lees meer over Autorijschool Star Plus.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Star Plus ligt op 65%, 43 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Les volgen bij Autorijschool Star Plus? Je kunt terecht bij 5 CBR-afrijdlocaties: Eemnes, Schelluinen, Utrecht, Leusden, Tiel. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Snel je theorie certicaat halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Star Plus.

De school heeft een vestiging in Utrecht. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Wijnbesstraat 10, 3552GJ Utrecht. Contact per e-mail? Hierbij het adres: info@autorijschool-starplus.nl. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is (030) 246 80 38. Deze rijschool heeft een eigen site: autorijschool-starplus.nl. Het KvK-nummer van deze school is 302229320000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 4448X8.

In welke plaats vind je Autorijschool Star Plus (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in Utrecht.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Utrecht. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Fox Rijschool en Rijschool De weg naar.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Autorijschool Star Plus

Slagingspercentage

65

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschool-starplus.nl

Telefoon

(030) 246 80 38

Website

autorijschool-starplus.nl

Adres

Wijnbesstraat 10

Postcode

3552GJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes, Schelluinen, Utrecht, Leusden, Tiel

KvK-nummer

302229320000

Rijschoolnummer

4448X8

8 reviews for Autorijschool Star Plus

5.0
8
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Simon

  Ik kwam bij Star Plus terecht vanwege het hoge slagingspercentage op CBR en de voordelige tarieven. Naast dat Sudesh een hele goede instructeur is, is het ook een hele gezellige man. Ik stapte altijd met plezier bij hem in de auto. Hij is erg eerlijk en zegt het dus ook zeker als je iets niet goed doet. Dit is misschien niet altijd even leuk om te horen, maar dat was wel heel nuttig. Van die kritiek leer je immers het meeste. Sudesh is heel flexibel met hoe vaak en hoelang je wil rijden. Ik had 2 keer in de week 1,5 uur les. Toen we dichterbij het examen kwamen kon ik zelfs 4 keer in de week lessen. Wat verder heel fijn was is dat hij niet maanden van te voren een examen voor je inplant. Zodra hij vindt dat je er klaar voor bent gaat hij op de site van CBR checken of er last minute een plekje is vrij gekomen. Dit zorgt ervoor dat als je eenmaal er klaar voor bent je ook erg snel kan afrijden. Met de hulp van Sudesh ben ik in één keer geslaagd. Ik zou hem dus zeker aanbevelen!

 2. Lutsen

  Op aanraden van een vriend gekozen voor Sudesh en daar geen minuut spijt van gehad. Het was fijn om 1,5 uur per keer te rijden ipv vaak kortere lessen bij andere rijscholen. De lessen waren erg leerzaam en Sudesh heeft door zijn ervaring genoeg grappige anekdotes voor misschien wel 200 lessen. Hij zorgt er bovendien voor dat je niet wekenlang hoeft te wachten tot je mag afrijden, maar zit continu te kijken of er al eerder plekken vrij komen, en rijdt ook geregeld al heel vroeg in de ochtend of begin van de avond. En dan ook nog in 1x geslaagd. Aanrader!

 3. Bo

  Hele fijne rijschool met een ontzettend aardige instructeur die de tijd voor je neemt! Ik was erg onzeker in de auto maar door Sudesh rust en geduld is het allemaal goed gekomen.

 4. Aron

  Super rijschool! Erg aardige instructeur met hart voor de zaak, die zich echt inzet en voortdurend actief feedback geeft. Daarnaast ook veel gelachen in de auto. Aanrader!

 5. Thierry

  Sudesh is een topper! Op aanraden van vriendin en vrienden begonnen bij Star Plus en vandaag in één keer geslaagd. Alle rijlessen als zeer leerzaam ervaren. Laat je, je snel op je gemak voelen in de auto en helpt je enorm goed (met een gezonde dosis humor) waar nodig. Een absolute aanrader!

 6. Fleur

  Autorijschool Star Plus is een top rijschool. Sudesh geeft heel duidelijk en goed les. Ben in 1x geslaagd en zou hem iedereen aanraden. Top rijschool!

 7. Simon Schaap

  Geweldige Rijschool/instructeur.
  Sudesh is een super gezellige gast die perfect kan inschatten wat jij nodig hebt om beter te worden in het rijden en ziet ook goed wat je al kan. Hij geeft je een goed veiligheidsgevoel tijdens het rijden en wanneer hij je tips geeft doet hij dat op zo’n manier dat je er niet onzeker van wordt maar er van leert. 100% aanrader aan vrienden en familie. Goede prijs/kwaliteit. Zeker met de volle zekerheid die je krijgt bij het grootste pakket. Thank you Sudesh!

 8. Sandra Evenblij

  Heb mijn rijbewijs in 1x gehaald en ben er superblij mee.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo