Autorijschool Star Plus

(2 klantbeoordelingen)

Lees meer over Autorijschool Star Plus.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Star Plus is 79%, 48 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Autorijschool Star Plus biedt ook beroepsopleiding(en), . Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: auto. Ga je voor lessen bij Autorijschool Star Plus? Je kiest uit 2 CBR-examenlocaties: Schelluinen, Utrecht. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Star Plus.

De school heet een locatie in Utrecht. Op zoek naar de adresgegevens? Wijnbesstraat 10, 3552GJ Utrecht. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op (030) 246 80 38. De rijschool heeft een eigen site: autorijschool-starplus.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 302229320000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4448X8.

In welke plaats vind je Autorijschool Star Plus precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle andere rijscholen in Utrecht.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Utrecht. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Troy en f92.nl.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Star Plus

Slagingspercentage

79

Aantal examens

48

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(030) 246 80 38

Website

autorijschool-starplus.nl

Adres

Wijnbesstraat 10

Postcode

3552GJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen, Utrecht

KvK-nummer

302229320000

Rijschoolnummer

4448X8

2 reviews for Autorijschool Star Plus

5.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Simon Schaap

    Geweldige Rijschool/instructeur.
    Sudesh is een super gezellige gast die perfect kan inschatten wat jij nodig hebt om beter te worden in het rijden en ziet ook goed wat je al kan. Hij geeft je een goed veiligheidsgevoel tijdens het rijden en wanneer hij je tips geeft doet hij dat op zo’n manier dat je er niet onzeker van wordt maar er van leert. 100% aanrader aan vrienden en familie. Goede prijs/kwaliteit. Zeker met de volle zekerheid die je krijgt bij het grootste pakket. Thank you Sudesh!

  2. Sandra Evenblij

    Heb mijn rijbewijs in 1x gehaald en ben er superblij mee.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo