Autorijschool Eric Berntsen

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Eric Berntsen.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Eric Berntsen ligt op 57%, 94 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Autorijschool Eric Berntsen? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Doetinchem. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Eric Berntsen.

De school is gevestigd in Silvolde. Hierbij de adresgegevens van de school: Marterhof 26, 7064DR Silvolde. Contact per e-mail? Hierbij het adres: info@ericberntsen.nl. Bellen? Het telefoonnummer is 0315 32 35 74, of 06 42 55 07 37. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: ericberntsen.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 588916680000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 6633R7.

Waar bezoek ik Autorijschool Eric Berntsen (kaart, routebeschrijving)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Silvolde.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Silvolde. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rond Oer en Rijschool Easy Go.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Eric Berntsen

Slagingspercentage

57

Aantal examens

94

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@ericberntsen.nl

Telefoon

0315 32 35 74

Telefoon-nr

06 42 55 07 37

Website

ericberntsen.nl

Adres

Marterhof 26

Postcode

7064DR

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

588916680000

Rijschoolnummer

6633R7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Eric Berntsen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Eric Berntsen
Autorijschool Eric Berntsen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo