Rijschool Luco

Alle details over Rijschool Luco.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Luco is 56%, 50 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Start je met rijles bij Rijschool Luco? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Doetinchem. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Luco.

De rijschool is te vinden in Silvolde. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Pastoor Bluemersplein 1, 7064BK Silvolde. Bellen kan via: 06 12 57 65 15. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 607514790000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7056R1.

In welke plaats vind je Rijschool Luco precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Silvolde.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Silvolde. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Marwa en Rijschool Reitsma.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Luco

Slagingspercentage

56

Aantal examens

50

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 12 57 65 15

Adres

Pastoor Bluemersplein 1

Postcode

7064BK

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

607514790000

Rijschoolnummer

7056R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Luco”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo