Rijschool Luco

Alle gegevens van Rijschool Luco.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Luco ligt op 47%, 45 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je voor les bij Rijschool Luco? Dan heb je de keus uit 1 CBR locaties: Doetinchem. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Gratis proefles & auto theorie oefenen

Bespaar geld met de links hieronder. Koop het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Luco.

Deze rijschool is gevestigd in Silvolde. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Pastoor Bluemersplein 1, 7064BK Silvolde. Bellen kan via: 06 12 57 65 15. Het KvK-nummer van de rijschool is 607514790000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7056R1.

Waar bezoek ik Rijschool Luco precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Silvolde.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Silvolde. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool Berendsen. en Autorijschool Johan Peters.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Luco

Slagingspercentage

47

Aantal examens

45

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

06 12 57 65 15

Adres

Pastoor Bluemersplein 1

Postcode

7064BK

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

607514790000

Rijschoolnummer

7056R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Luco”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo