Autorijschool Vink

Lees meer over Autorijschool Vink.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Vink is 57%, 75 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je voor rijles bij Autorijschool Vink? Je kunt terecht bij 1 examenlocaties van het CBR: Doetinchem.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Vink.

De school is gevestigd in Silvolde. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Bontebrug 30, 7064LK Silvolde. Dit is het e-mailadres van deze school: han [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op (0315) 68 59 17, of 06 53 15 38 86. Deze school heeft een eigen site: hanvink.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 90429010000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7612N1.

Waar bezoek je Autorijschool Vink (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in de regio Silvolde.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Silvolde. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Elite en Verkeersschool van den Berg.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Vink

Slagingspercentage

57

Aantal examens

75

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

han [email protected]

Telefoon

(0315) 68 59 17

Telefoon-nr

06 53 15 38 86

Website

hanvink.nl

Adres

Bontebrug 30

Postcode

7064LK

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

90429010000

Rijschoolnummer

7612N1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Vink”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo