Rijles4U Eindhoven ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Rijles4U

(12 klantbeoordelingen)

Lees meer over Rijles4U.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijles4U is 59%, 32 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je van start met les bij Rijles4U? Je examen doe je bij één van de 2 CBR-examenlocaties: Eindhoven, Mierlo.

Gratis proefles & auto theorieboek

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je autorijbewijs. Koop het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijles4U.

Deze school heeft een vestiging in Eindhoven. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Reinaertlaan 39, 5625GH Eindhoven. De school is telefonisch bereikbaar via 06 81 02 62 17. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 685994980000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 8764W9.

Waar bezoek ik Rijles4U precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Eindhoven.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Eindhoven. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: J.M. van der Wallen-van Oorschot en LEEUW opleidingen.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijles4U

Slagingspercentage

59

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 81 02 62 17

Adres

Reinaertlaan 39

Postcode

5625GH

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven, Mierlo

KvK-nummer

685994980000

Rijschoolnummer

8764W9

12 reviews for Rijles4U

5.0
12
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Jolanda

  Super fijne rijschool. Harun is een topper, eerlijk en oprecht. Mijn zoon voor de 1e keer geslaagd. Geweldig. Harun bedankt.

 2. Ayoub Mrait

  Vandaag in een keer geslaagd,
  Dankzij Harun. Top rijschool!

 3. Lamiaa

  Gisteren ben ik een 1keer geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Harun echt een hele goede rijinstructeur . Alles was top bij jullie. Jullie zijn toppers.

 4. Lamiaa

  Heel goed rijschool een 1keer geslaagd dankzij meneer Harun echt een hele goede rijinstructeur
  Jullie zijn toppers

 5. Ilayda

  In 1x geslaagd! Top rijschool, goeie uitleg gehad over alles! Dankjewel voor het halen voor mijn rijbewijs

 6. Joey

  Goeie rijschool 1e keer geslaagd voor mijn rijbewijs goeie uitleg goeie service!! In een woord super! Zeker een aanrader!!

 7. Simone

  Goede rijles gehad en snel mijn examen kunnen halen. Duidelijke instructies en ziet snel waar de aandachtspunten liggen. Super bedankt voor de fijne lessen!

 8. Deniz

  In 1x geslaagd dankzij deze topper! Voor goede lessen en begeleiding ben je hier zeker aan het goede adres!

 9. Davina Mathijsen

  Top rij instructeur!! Legt het super goed uit! Bedankt Harun voor al je geduld en geloof in mijn kunnen!

 10. Eline

  De rijinstructeur geeft je een goed en een vertrouwd gevoel waardoor het allemaal vrij soepeltjes ging. Komt zijn afspraken na en geeft je een goede feedback waar je wat aan hebt!

 11. Jacklyn Keizer – Trommelen

  Hij is super relaxed dankzij hem heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald! Bedankt Harun voor je wijze adviezen

 12. Peer

  Top rijschool! Brengt je op een natuurlijke manier naar het volgend niveau. Voert stapsgewijs op een rustige manier de intentie op, van mij 5 *****

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo