Rijschool Renders

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Renders.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Renders is 67%, 6 personen deden examen (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Rijschool Renders? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR locaties: Eindhoven, Urmond. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Renders.

De rijschool heeft een vestiging in Best. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Aarlesche Erven 38, 5684MA Best. De rijschool bellen? 06 30 79 38 33. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 850900690000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1589U0.

In welke plaats vind je Rijschool Renders (kaart, routebeschrijving)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in de regio Best.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Best. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Lichtstad en RSG Nieuwe Stijl.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Renders

Slagingspercentage

67

Aantal examens

6

Telefoon-nr

06 30 79 38 33

Adres

Aarlesche Erven 38

Postcode

5684MA

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven, Urmond

KvK-nummer

850900690000

Rijschoolnummer

1589U0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Renders”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo