Peace Rijschool

Ontdek alles over Peace Rijschool.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Peace Rijschool is 0%, 1 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Peace Rijschool? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Rotterdam. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Contactgegevens en telefoonnummer van Peace Rijschool.

De school is te vinden in Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Willem Smalthof 21, 3031NL Rotterdam. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 15 32 10 14. Het KvK-nummer van de rijschool is: 244385930000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1284Z0.

Wat is de locatie van Peace Rijschool (kaart, routebeschrijving)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere scholen in de buurt van Rotterdam.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: REINA en Rijschool Navigator.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Peace Rijschool

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 15 32 10 14

Adres

Willem Smalthof 21

Postcode

3031NL

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

244385930000

Rijschoolnummer

1284Z0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Peace Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo