QUICKK

Op deze pagina vind je alles over QUICKK.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van QUICKK ligt op 0%, 1 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij QUICKK? Afrijden doe je bij één CBR-locatie: Rotterdam. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Adresgegevens en telefoonnummer van QUICKK.

Deze school heeft een locatie in Rotterdam. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Diephuisstraat 60, 3053TC Rotterdam. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: info@quickk.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 010 261 3205. De rijschool beschikt over een eigen site: quickk.nl/. Het KvK-nummer van deze school is: 702892390000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1912Z3.

In welke plaats vind ik QUICKK (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle andere rijscholen in Rotterdam.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Helder ZH en Autorijschool GroenLicht.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: QUICKK

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@quickk.nl

Telefoon

010 261 3205

Website

quickk.nl/

Adres

Diephuisstraat 60

Postcode

3053TC

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

702892390000

Rijschoolnummer

1912Z3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “QUICKK”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschool Helder ZH

Rijschool Helder ZH

Rijschoolspecialist.nl
Logo