Overland Rij-Opleidingen

Alle gegevens van Overland Rij-Opleidingen.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Overland Rij-Opleidingen is 69%, 13 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Ga je voor les bij Overland Rij-Opleidingen? Dan heb je keus uit 3 CBR-locaties: Eemnes, Utrecht, Leusden.

Auto theorieboek, gratis oefenen & rijles aanbieding

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je autorijbewijs. Koop het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Contact- en adresgegevens van Overland Rij-Opleidingen.

Deze school heeft een vestiging in Soesterberg. Hierbij de adresgegevens van deze school: Versteeghlaan 22, 3769BN Soesterberg. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (0346) 35 31 20, of 06 22 38 80 50. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 320959100000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2352Z8.

In welke plaats vind ik Overland Rij-Opleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in de regio Soesterberg.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Soesterberg. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Waterman en Reade.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Overland Rij-Opleidingen

Slagingspercentage

69

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0346) 35 31 20

Telefoon-nr

06 22 38 80 50

Adres

Versteeghlaan 22

Postcode

3769BN

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes, Utrecht, Leusden

KvK-nummer

320959100000

Rijschoolnummer

2352Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Overland Rij-Opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo