AMB (rij)Opleiding B.V.

Alle informatie die je nodig hebt over AMB (rij)Opleiding B.V..

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van AMB (rij)Opleiding B.V. is 25%, 4 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij AMB (rij)Opleiding B.V.? Rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Eemnes. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over AMB (rij)Opleiding B.V..

Je vindt deze school in Soesterberg. Hierbij de adresgegevens: Den Berghplein 17, 3769DZ Soesterberg. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 0645255020. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 714381650000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1007N6.

In welke plaats zit AMB (rij)Opleiding B.V.?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Soesterberg.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Soesterberg. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Henk van Heck en Rijschool Boeschoten.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: AMB (rij)Opleiding B.V.

Slagingspercentage

25

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0645255020

Adres

Den Berghplein 17

Postcode

3769DZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

714381650000

Rijschoolnummer

1007N6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “AMB (rij)Opleiding B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo