Omarco rijschool

Ontdek alles over Omarco rijschool.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Omarco rijschool ligt op 60%, 10 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: auto. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Start je met rijles bij Omarco rijschool? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Zoetermeer.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Omarco rijschool.

De school heet een locatie in Zoetermeer. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Tiberstroom 4, 2721CK Zoetermeer. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 24 27 02 97. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, rijschoolomarco.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 687708550000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 3317N9.

Waar vind ik Omarco rijschool (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Zoetermeer.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Zoetermeer. Check ook deze rijscholen: RSD (Rijschool Den Haag) en Verkeersschool Yello.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Omarco rijschool

Slagingspercentage

60

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 24 27 02 97

Website

rijschoolomarco.nl

Adres

Tiberstroom 4

Postcode

2721CK

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer

KvK-nummer

687708550000

Rijschoolnummer

3317N9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Omarco rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo