Nice Driver

Lees alles over Nice Driver.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Nice Driver ligt op 55%, 11 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Nice Driver? Je praktijkexamen doe je bij een van de 2 CBR-locaties: Zoetermeer, Rijswijk. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Nice Driver.

De school is gevestigd in Amsterdam. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Hermitagelaan 36, 1064WE Amsterdam. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 0611207189. Het KvK-nummer van deze school is 86351672. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1480U3.

In welke plaats vind ik Nice Driver precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in de regio Amsterdam.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Amsterdam. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Chayenne en City Driving.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Nice Driver

Slagingspercentage

55

Aantal examens

11

Telefoon-nr

0611207189

Adres

Hermitagelaan 36

Postcode

1064WE

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

86351672

Rijschoolnummer

1480U3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Nice Driver”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo