Mart Rijopleidingen en trainingen

Alle details over Mart Rijopleidingen en trainingen.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Mart Rijopleidingen en trainingen ligt op 29%, 24 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: motor, auto, bromfiets. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Rijles volgen bij Mart Rijopleidingen en trainingen? Afrijden doe je bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Zoetermeer, Rijswijk.

Heeft de school een keurmerk?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat exta zekerheid.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Mart Rijopleidingen en trainingen.

De school is te vinden in Zoetermeer. Op zoek naar adresgegevens? Groeneweg 17, 2718AA Zoetermeer. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is (079) 360 32 36, of 06 46 22 71 00. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: martrijopleidingen.nl. Het KvK-nummer van de school is: 548109570000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1141N0.

In welke plaats vind je Mart Rijopleidingen en trainingen precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige scholen in de buurt van Zoetermeer.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Zoetermeer. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Rij op Weg en Rijschool van Paridon.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Mart Rijopleidingen en trainingen

Slagingspercentage

29

Aantal examens

24

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(079) 360 32 36

Telefoon-nr

06 46 22 71 00

Website

martrijopleidingen.nl

Adres

Groeneweg 17

Postcode

2718AA

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

548109570000

Rijschoolnummer

1141N0

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Tessa

    prima rijschool, leuke instructeurs en goed rijles.

Mart Rijopleidingen en trainingen
Mart Rijopleidingen en trainingen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo