L-Drive Autorijschool

Alle informatie die je nodig hebt over L-Drive Autorijschool.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van L-Drive Autorijschool ligt op 41%, 17 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je voor lessen bij L-Drive Autorijschool? Dan heb je keuze uit 2 CBR-examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van L-Drive Autorijschool.

De rijschool is gevestigd in Zoetermeer. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Rozenwater 29, 2715BM Zoetermeer. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 34 76 61 60. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 571509660000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6705X1.

Waar bezoek je L-Drive Autorijschool?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere scholen in Zoetermeer.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Zoetermeer. Check ook deze rijscholen: Autorijschool GeLuk en Rijschool Okur.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: L-Drive Autorijschool

Slagingspercentage

41

Aantal examens

17

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 34 76 61 60

Adres

Rozenwater 29

Postcode

2715BM

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

571509660000

Rijschoolnummer

6705X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “L-Drive Autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo