Freeway Verkeersopleidingen

Alles wat je wilt weten over Freeway Verkeersopleidingen.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Freeway Verkeersopleidingen ligt op 100%, 9 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Kies je ervoor te lessen bij Freeway Verkeersopleidingen? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-locaties: Zoetermeer. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek voor de auto, motor of scooter.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Freeway Verkeersopleidingen.

Deze rijschool is gevestigd in Zoetermeer. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Dudokplan 33, 2728DE Zoetermeer. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: info@free-way.nl. Het telefoonnummer van de rijschool is (079) 321 07 89, of 06 51 11 87 80. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: free-way.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 272918690000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4235K8.

Wat is de locatie van Freeway Verkeersopleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige scholen in de regio Zoetermeer.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Zoetermeer. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Fred Bosman Rijopleidingen en Rijschool Schenkel.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Freeway Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

100

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@free-way.nl

Telefoon

(079) 321 07 89

Telefoon-nr

06 51 11 87 80

Website

free-way.nl

Adres

Dudokplan 33

Postcode

2728DE

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer

KvK-nummer

272918690000

Rijschoolnummer

4235K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Freeway Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Freeway Verkeersopleidingen
Freeway Verkeersopleidingen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo