Autorijschool Elouiza

(2 klantbeoordelingen)

Alle gegevens van Autorijschool Elouiza.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Elouiza ligt op 57%, 116 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Autorijschool Elouiza? Je hebt keus uit 1 CBR afrijdlocatie: Gouda. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek auto.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Elouiza.

Deze school vind je in Bergambacht. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Lekdijk West 79A, 2861ET Bergambacht. Bellen? Het telefoonnummer is 06 43 03 36 66. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 243631910000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 2929H8.

Waar zit Autorijschool Elouiza?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Bergambacht.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Bergambacht. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Zoer en Rijschool Compleet.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Elouiza

Slagingspercentage

57

Aantal examens

116

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

06 43 03 36 66

Adres

Lekdijk West 79A

Postcode

2861ET

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

243631910000

Rijschoolnummer

2929H8

2 reviews for Autorijschool Elouiza

3.0
1
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Jesper

  Zeer professionele rijschool, leuke instructeurs en goed en eerlijk advies.

 2. Nikki Dosa

  Ons beklag over Autorijschool Elouiza:

  Enkele maanden geleden hebben wij een kennis van ons benaderd. Deze werkte voor deze rijschool. Via deze persoon zijn wij met deze rijschool in contact gekomen. De tussentijdsetoets en examen zijn ingepland (6 maanden later na aanvraag) en die zijn in 2 maanden in beeld. Wij hebben de aanvraag gedaan wanneer de lessen kunnen starten, maar helaas blijkt onze kennis ziek thuis te zitten. Dosa Zsolt (niet Nederlands sprekend) heeft hierop de eigenaar Abdel een app gestuurd om de lessen in te plannen. Hierop heeft zijn vrouw Nishanti direct geappt dat ze alles wilde cancellen.

  Ik heb naar hierop direct gebeld (mijn nr herkenning stond uit, bleek ze ook niet van gediend te zijn) of ze dit niet kon cancellen, en dat Zsolt graag zijn lessen voort wilt zetten. Zeker ook omdat de kleine nu op komst is.
  Hierop reageerde ze dat ze met Abdel in overleg wilde gaan om te kijken of zij hier tijd voor hadden.
  Enkele uren later, zonder enig overleg of terugkoppeling naar ons, kreeg Zsolt mail dat zijn examens 3 maanden verder gepland werden.

  Hierop heeft hij direct (samen met mij) een app gestuurd hoe dit mogelijk is zonder overleg of toestemming. Zij vind dat het ons probleem is gezien de instructrice die is uitgevallen ons heeft ingepland. Zo ga je toch niet met leerlingen om?!
  Na haar hierop te hebben gewezen heeft ze de examens alsnog gecancelled en (gelukkig) het geld direct terug gestort.

  De betrouwbaarheid van deze autorijschool is dus ver te zoeken. Hoe (en waar) kan Zsolt nu zsm zijn rijbewijs gaan halen? Zijn theorie is nog een jaar geldig.

  Alvast bedankt!

  foto’s van de WhatsApp gesprekken op mijn fb pagina! (Nikki Dosa)

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo