O.D.Y.Autorijschool

Lees alles over O.D.Y.Autorijschool.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van O.D.Y.Autorijschool is 40%, 87 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Starten met theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Ga je voor rijles bij O.D.Y.Autorijschool? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Rijswijk.

Contactgegevens, adres en overige informatie over O.D.Y.Autorijschool.

Deze school heeft een locatie in ‘S-Gravenhage. Hierbij de adresgegevens van deze school: Ferdinand Bolstraat 26, 2525XH ‘S-Gravenhage. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is (070) 380 74 88, of 06 52 42 08 06. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: ody-autorijschool.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 272918800000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 4233W8.

Waar vind ik O.D.Y.Autorijschool precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in de buurt van ‘S-Gravenhage.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Veilig en Doedrive Rijopleidingen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: O.D.Y.Autorijschool

Slagingspercentage

40

Aantal examens

87

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(070) 380 74 88

Telefoon-nr

06 52 42 08 06

Website

ody-autorijschool.nl

Adres

Ferdinand Bolstraat 26

Postcode

2525XH

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

272918800000

Rijschoolnummer

4233W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “O.D.Y.Autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo