Verkeersschool Royaal

Alle informatie over Verkeersschool Royaal.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Royaal is 28%, 94 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je beginnen met rijles bij Verkeersschool Royaal? Rij-examen doe je bij één van de 3 examenlocaties: Rijswijk, Rotterdam, Leiden.

Contactgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool Royaal.

Deze rijschool heeft een locatie in ‘S-Gravenhage. Dit zijn de adresgegevens: Guntersteinweg 201, 2531JV ‘S-Gravenhage. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 51 42 10 92. Het KvK-nummer van deze rijschool is 272485600000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1361H8.

In welke plaats zit Verkeersschool Royaal (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in regio ‘S-Gravenhage.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool “IJsselstijn” en Autorijschool Ramon.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Royaal

Slagingspercentage

28

Aantal examens

94

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 51 42 10 92

Adres

Guntersteinweg 201

Postcode

2531JV

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk, Rotterdam, Leiden

KvK-nummer

272485600000

Rijschoolnummer

1361H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Royaal”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo