Haaglandia Autorijschool

Alle gegevens over Haaglandia Autorijschool.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Haaglandia Autorijschool is 40%, 142 personen legden examen af (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Haaglandia Autorijschool? Je rijdt af bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Rijswijk, Leiden. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het cbr theorie boek.

Contactgegevens, adres en overige info over Haaglandia Autorijschool.

Je vindt deze rijschool in Den Haag. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Burgersdijkstraat 49, 2522WD Den Haag. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 57 25 00 55. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 273375210000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5263A1.

Waar zit Haaglandia Autorijschool (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in regio Den Haag.

Klik hier voor alle Rijscholen in Den Haag. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Hamer V.O.F. en 4 The Best Rijschool.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Haaglandia Autorijschool

Slagingspercentage

40

Aantal examens

142

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 57 25 00 55

Adres

Burgersdijkstraat 49

Postcode

2522WD

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk, Leiden

KvK-nummer

273375210000

Rijschoolnummer

5263A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Haaglandia Autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo