DERBI Rijschool

Alle informatie over DERBI Rijschool.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van DERBI Rijschool ligt op 0%, 3 personen deden examen (rijbewijs B). Begin je met rijles bij DERBI Rijschool? Je hebt keus uit 2 CBR-locaties: Zoetermeer, Leiden. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het cbr theorieboek.

Contact- en adresgegevens van DERBI Rijschool.

Deze rijschool vind je in Den Haag. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Plantenoord 206, 2544KS Den Haag. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 0631655239. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 93155867. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7316H4.

Waar bezoek ik DERBI Rijschool precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in Den Haag.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Den Haag. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Bij Badr en Verkeersschool Wel-Vaart.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: DERBI Rijschool

Slagingspercentage

0

Aantal examens

3

Telefoon-nr

0631655239

Adres

Plantenoord 206

Postcode

2544KS

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Leiden

KvK-nummer

93155867

Rijschoolnummer

7316H4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DERBI Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo