Rijacademie Uturn

Op deze pagina lees je alles over Rijacademie Uturn.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijacademie Uturn ligt op 67%, 9 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Rijacademie Uturn? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Hoogeveen. Binnenkort je theorie certicaat halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto, motor of scooter.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijacademie Uturn.

De school heet een locatie in Hoogeveen. Hier de adresgegevens van deze rijschool: De Lijster 15, 7905AJ Hoogeveen. Bellen kan, je bereikt ze op 06 34 43 01 77. Het KvK-nummer van de school is: 837093120000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 9414Z1.

Waar vind ik Rijacademie Uturn (kaart en route)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Hoogeveen.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Hoogeveen. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Meneerverkeer Rijopleidingen en Rijschool Fons.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijacademie Uturn

Slagingspercentage

67

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 34 43 01 77

Adres

De Lijster 15

Postcode

7905AJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

837093120000

Rijschoolnummer

9414Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijacademie Uturn”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo