Rijschool Marwa

Alle informatie over Rijschool Marwa.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Marwa is 54%, 41 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijschool Marwa? Je praktijkexamen doe je bij een van de 2 examenlocaties van CBR: Hoogeveen, Meppel. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorie boek auto of scooter.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool Marwa.

Deze school is gevestigd in Hoogeveen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Kymmellstraat 7, 7907CN Hoogeveen. De school is telefonisch bereikbaar via 06 19 99 11 91. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 722148800000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1125H1.

Waar bezoek je Rijschool Marwa (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige rijscholen in de regio Hoogeveen.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Hoogeveen. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Wouko Snijder rijopleidingen en Autorijschool Hilco Hartman.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Marwa

Slagingspercentage

54

Aantal examens

41

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 19 99 11 91

Adres

Kymmellstraat 7

Postcode

7907CN

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen, Meppel

KvK-nummer

722148800000

Rijschoolnummer

1125H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Marwa”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo