Eikelenboom Rijopleiding

Op deze pagina lees je alles over Eikelenboom Rijopleiding.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Eikelenboom Rijopleiding is 64%, 58 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Kies je voor lessen bij Eikelenboom Rijopleiding? Je rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties: Hoogeveen. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het beste auto theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Eikelenboom Rijopleiding.

Je vindt deze school in Hoogeveen. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Nadirlaan 9, 7904GH Hoogeveen. Dit is het e-mailadres van de rijschool: info@eikelenboom-rijopleiding.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (0528) 35 05 24, of 06 46 33 15 20. Voor meer informatie kijk je op hun website: eikelenboom-rijopleiding.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 545912790000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8702R7.

In welke plaats zit Eikelenboom Rijopleiding (route & kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in Hoogeveen.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Hoogeveen. Heb je deze rijscholen al bekeken? Langerhuizen en Rijschool Safi.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Eikelenboom Rijopleiding

Slagingspercentage

64

Aantal examens

58

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@eikelenboom-rijopleiding.nl

Telefoon

(0528) 35 05 24

Telefoon-nr

06 46 33 15 20

Website

eikelenboom-rijopleiding.nl

Adres

Nadirlaan 9

Postcode

7904GH

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

545912790000

Rijschoolnummer

8702R7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Eikelenboom Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo