Eikelenboom Rijopleiding

Lees alles over Eikelenboom Rijopleiding.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Eikelenboom Rijopleiding is 68%, 63 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. (Praktijk)les volgen bij Eikelenboom Rijopleiding? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Hoogeveen. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Eikelenboom Rijopleiding.

De rijschool heeft een locatie in Hoogeveen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Nadirlaan 9, 7904GH Hoogeveen. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: info@eikelenboom-rijopleiding.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (0528) 35 05 24, of 06 46 33 15 20. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, eikelenboom-rijopleiding.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 545912790000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 8702R7.

In welke plaats vind je Eikelenboom Rijopleiding?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle rijscholen in Hoogeveen.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Hoogeveen. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Ria en Autorijschool Richard Schuinder.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Eikelenboom Rijopleiding

Slagingspercentage

68

Aantal examens

63

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@eikelenboom-rijopleiding.nl

Telefoon

(0528) 35 05 24

Telefoon-nr

06 46 33 15 20

Website

eikelenboom-rijopleiding.nl

Adres

Nadirlaan 9

Postcode

7904GH

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

545912790000

Rijschoolnummer

8702R7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Eikelenboom Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo