NUR-Rijschool

Ontdek alles over NUR-Rijschool.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van NUR-Rijschool ligt op 17%, 29 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Rijles volgen bij NUR-Rijschool? Afrijden doe je bij een van de één examenlocaties van het CBR: Zaandam.

Adresgegevens en telefoonnummer van NUR-Rijschool.

Je vindt de rijschool in Zaandam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Jan Bouwmeesterstraat 50, 1502PS Zaandam. Voor telefonisch contact bel je met 06 34 73 66 66. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 717890490000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1241F7.

Waar bezoek ik NUR-Rijschool precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Zaandam.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle rijscholen in Zaandam. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Lesnu Amsterdam en Autorijschool Kiliç.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: NUR-Rijschool

Slagingspercentage

17

Aantal examens

29

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 34 73 66 66

Adres

Jan Bouwmeesterstraat 50

Postcode

1502PS

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

717890490000

Rijschoolnummer

1241F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “NUR-Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo